top of page
  • Maja Ussing

Vintersalat med granatæble og blåbær


Ingredienser til 8-10 personer:

 

4 modne avokadoer

Granatæblekerner (du skal nok ikke bruge mere end fx halvdelen)

Blåbær

Frisk salat af rød radicchio – cikorie - og frisée salater (bitre salater, som jeg foretrækker dem)

 

Skyld salaterne og skær bladene i mindre stykker. Salaterne lægges i bunden af fadet og bær, granatæblekerner og kvarte avokadoer ovenpå.

 

Brug 2-4 spsk. af nedenstående salatdressing, alt efter hvor stor en portion salat, du har lavet. Det er vigtigt, at salaten ikke bader i dressingen. Dressingen skal give salaten et pift, så du stadigvæk også kan smage, at det er salat og frugt.

 

Dressing til flere salater:

2 – 3 tsk. Maille Dijon sennep

1-2 tsk. Flydende honning fx akaciehonning

1½ dl. hvid balsamico eddike

2 dl. god økologisk olivenolie

 

Ingredienserne blandes og rystes sammen i en god og tæt plastbøtte, som du kan have stående i køleskabet til efterfølgende salater. Dressingen bliver let tyk og eddike og olie er emulgeret, hvilket giver et godt resultat til salat.

 

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page