top of page
Maja Ussing

Kartoffel timbaler:

Opdateret: 13. jan. 2022


1 kg. Kogte store kartofler

1 dl. Kartoffelvand

¼ Piskefløde

Olivenolie

Et bundt bredbladet persille

Salt og peber

Evt. 1 æg

½ bagt hvidløg (ca. 160 grader i 15 min.)

Parmesan til chips – (200 grader i ca. 15 min.)


Kog kartoflerne så de er godt møre, hvorefter de moses med en stor gaffel. Kartoflerne tilsættes lidt af kartoffelvandet og piskefløden, så du får en tyk masse, rør evt. 1 helt æg ud i massen.

Hakket bagt hvidløg tilsættes.

Olivenolie røres i den fint hakkede persille, så du har en form for pesto, som du tilsætter kartoflerne alt efter smag.

Smag til med salt og peber


Kommes i små forme og bages i ovnen ved. 200 grader varmluft i ca. 20 min. eller til de er let brune i kanten.

Serveres vendt ud på et fad med en parmesan chips på toppen.

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page