top of page
Maja Ussing

Grønne pandekager med fyld ca. 6-8 stk.

Opdateret: 7. apr. 2022

Pandekager: 3 æg ca. 2,5 dl. mælk, 175 g hvedemel eller boghvedemel, 50 g frisk spinat, 1 håndfuld bredbladet persille, salt og sort peber. Smør til bagning. Hvis der bruges boghvedemel, skal der bruges lidt mere mælk, så dejen bliver mere flydende.

Æg, mælk, spinat og persille blendes og til sidst blendes mel og krydderierne i. Bages i smør.

Fyld kan varieres:

Her ca. 1½ dl crème fraiche 18 % blandet med fint hakket dild og citronskal, lidt salt og peber.

2 avokado skåret i små stykker og dryppet med citronsaft.

Ca. 250 g grønne asparges blancheret i saltet kogende vand i et par minutter, må ikke koge.

1 hummer skåret i små stykker.

Pandekagerne anrettes varme med creme fraiche og fyldet.


Alternativ fyld:

· Kan også være creme 18% rørt med cremet frisk gedeost, grønne ærter, pande stegte svampe fx champignon, frisk estragon og friskt hakket spinat og lidt citronsaft.

· Hakket kylling, urter og svampe. Kan også lige drysses med lidt parmesan og varmes i ovnen til osten tager lidt farve.




20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Varm grøntsagssuppe med bid i:

Ca. 1½ liter klar oksesuppe (kogt på ben, porre, gulerod, selleri, salt og laurbærblade) ½ frisk hokkaidogræskar ca. 400-500 g. skrællede...

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page