top of page
Maja Ussing

Friske jomfruhummere i ovn. 3-4 personer.


10 stk. store friske jomfruhummere

1 citron

50 g smør

250 g crème fraiche 18%

Stort bundt frisk dild.

Salt og peber efter smag.



Skyl jomfruhummerne og læg dem i et fad, eller som her i en foliebakke.

Skyl og hak dilden. Læg ca. 1/3 over hummerne.

Smelt smør og tilsæt revet citronskal og ca. ½ delen af citronsaften.

Smørret kommes over jomfruhummerne.

Steges i ovnen i ca. 12 min. ved 200-210 grader.

Sauce til jomfruhummere

Bland en stor portion dild i crème fraichen og ½ citronsaft. Smag til med peber og salt.


Spises med dildsauce og friskt brød.


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Varm grøntsagssuppe med bid i:

Ca. 1½ liter klar oksesuppe (kogt på ben, porre, gulerod, selleri, salt og laurbærblade) ½ frisk hokkaidogræskar ca. 400-500 g. skrællede...

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page