top of page
Maja Ussing

Fingeræblekage ca. 15-20 pers.


6 æg

300 g sukker

300 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 dl. Yogurt naturel

400 g revet råmarcipan

250 g smør

10-12 æbler afhængig af størrelsen, skåret i både så de dækker hele kagedejen

Hakkede mandler

Kanelsukker til at drysse på inden bagningen

(Kan evt. serveres med crème fraiche, men så går det med fingerkage lidt i fløjten. 😊)

 

Tilberedning:

Pisk hele æg med sukkeret til det er gult og sejt. Tilsæt yoghurt og revet marcipan. Smelt smørret så det ikke bliver varmt. Tilsæt først mel og bagepulver røres sammen og til sidst tilsættes det smeltede smør.

Dejen fordeles i en smørsmurt større form. Æblerne renses og skæres i både med skrællen på. Hakkede mandler og kanelsukker drysses over.

Bages ved varmluft i ca. 30-40 min. afhængig af dejens tykkelse ved 175 grader.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page